Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk
Preventie van overbelasting van de elektriciteit Redactie, 2 april 2024
VERTEC TECHNIEK: de ervaren elektricien voor Deventer en omliggende gebieden!

Het maximale vermogen dat elke groep in de groepenkast kan leveren is 3. 600 WattAls er meerdere apparaten op dezelfde groep zijn aangesloten en deze verbruiken meer stroom dan toegestaan?Als gevolg hiervan zullen de stoppen uitschakelen wanneer alle apparaten tegelijkertijd in werking zijn

In het geval van overbelasting van de groep, wordt er meer stroom gevraagd dan er geleverd kan worden. Een groot apparaat dat te veel stroom vraagt, kan ook leiden tot overbelasting van de groep. Bij overbelasting van de elektriciteit kan dit leiden tot brand omdat de draden en stekkers te warm worden.

De groep zal automatisch uitschakelen zodra het maximale vermogen is bereikt, dit om overbelasting te voorkomen. Deze beveiliging zorgt ervoor dat overbelasting niet kan plaatsvinden, waardoor u extra veiligheid geniet. Het uitbreiden van de groepenkast met extra groepen is een effectieve manier om overbelasting te voorkomen.

Het geheim achter veilig koken: inductie

Als u wilt besparen op energieverbruik tijdens het koken, is inductie de ideale optie. Deze plaat verbruikt relatief veel stroom, maar behoudt bijna alle energie tijdens het kookproces. In contrast met gas, waarbij aanzienlijk meer gas verloren gaat, is dit niet het geval bij inductie.

Uw groepenkast uitbreiden bij plaatsen van zonnepanelen

Als u overweegt om zonnepanelen op uw dak te plaatsen, kan het soms noodzakelijk zijn om uw groepenkast uit te breiden. Of er sprake is van de noodzaak tot uitbreiding hangt af van het type omvormer dat bij de panelen hoort. Anders dan wat veel mensen denken, wordt de noodzaak tot uitbreiding van uw groepenkast niet bepaald door het aantal panelen, maar door het type omvormer.

Laat uw elektrisch systeem upgraden door een gecertificeerde elektricien

Als u vaak hinder ondervindt van stroomstoringen door overbelasting van de groepenkast?Het is verstandig om de groepenkast te laten uitbreiden met behulp van een erkende elektricien. Ga hier nooit zelf mee aan de slag, dit omdat het werken met elektriciteit gevaarlijk kan zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit