Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk
Krachtstroom laten verzorgen door een ervaren elektricien Redactie, 8 februari 2024
Het aanleggen van krachtstroom is voor de ervaren elektriciens van VERTEC TECHNIEK een dagelijkse klus.

Zou u graag willen relaxen in uw eigen jacuzzi of sauna?Bent u van plan om een oplaadpunt te laten installeren voor uw elektrische auto bij uw woning?Zowel voor een rustgevende ervaring in uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Voordat u uw apparaten kunt gebruiken, is het noodzakelijk om krachtstroom te laten installeren. Bij het aanleggen van krachtstroom dient u zorgvuldig te werk te gaan en goed geïnformeerd te zijn. Het is verstandig om altijd een professional in te schakelen voor het aanleggen van krachtstroom.

Waarom hebt u krachtstroom nodig?

Om apparaten te laten werken die extra vermogen vereisen, is krachtstroom van 380 volt vereist. Krachtstroom wordt gebruikt door apparaten zoals warmtepompen, bepaalde elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's. In tegenstelling tot het gebruikelijke 230 volt, vereist krachtstroom een speciaal stopcontact met vier draden, waarop spanning staat.

Het aanleggen van krachtstroom

Als een expert krachtstroom in uw huis installeert, doorloopt hij verschillende stappen. Een professional installeert de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Als uw woning nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, moet deze mogelijk worden opgewaardeerd naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Bij een goede werking van de 3-fasen hoofdschakelaar, moet de aansluiting verzwaard worden door de netbeheerder. Bij de aanleg van krachtstroom wordt er altijd nagegaan of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn. Wanneer krachtstroom aangelegd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn.

Indien u gebruik wilt maken van krachtstroom voor uw laadpaal, zal de kabel vaak naar buiten moeten worden getrokken. Een veelgebruikte methode om de kabel te beschermen, is door middel van een ijzeren omhulsel, wat de prijs wat omhoog brengt. Het is van belang om op te merken dat niet alle apparaten krachtstroom nodig hebben, afhankelijk van de vereisten van uw apparatuur.

Bent u aan het overwegen om een aanvraag in te dienen?

Houd bij het inschakelen van een specialist voor het installeren van krachtstroom rekening met de volgende checklist. Heeft u bepaalde apparaten die krachtstroom nodig hebben? Waar wilt u elk apparaat plaatsen?Hoe is uw meterkast geconfigureerd? In welk jaar is uw huis gebouwd?

Bij het aanleggen van krachtstroom is het noodzakelijk om een deskundige elektricien in te schakelen. Voor een succesvolle installatie dient u goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een deskundige expert. Als u een exacte offerte op maat wenst, kunt u het beste contact opnemen met een professionele elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit