Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Deventer

Wij staan in Deventer voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk

Met welke verduurzamingsopties kan VERTEC TECHNIEK helpen?

Als je je woning wilt verduurzamen, zijn er diverse mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Een elektricien kan je assisteren bij de installatie van veel van deze mogelijkheden. Verschillende opties om je huis te verduurzamen zijn onder andere het installeren van een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting. Aanpassingen aan de groepenkast kunnen soms noodzakelijk zijn voor het plaatsen van deze verduurzamingsopties.

Het is mogelijk om kosten te besparen door bepaalde onderdelen in je huis duurzamer te maken. Als je ervoor kiest om een elektrische kookplaat te installeren in plaats van een gasfornuis, zul je profiteren van een lagere energierekening. Het rendement van een inductiekookplaat ligt tussen de 80% en 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Er wordt op het gasfornuis enorm veel gas verspild.

Aanpassingen nodig?

Is het nodig om de groepenkast aan te passen of hebben we krachtstroom nodig? Als u behoefte heeft aan hulp en advies over wat het beste bij uw situatie past, kunt u altijd rekenen op VERTEC TECHNIEK. Voor al uw vragen staan wij voor u klaar. Bel ons op 085 106 1693.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit