Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Stekkerproef

Wij staan in Deventer voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk

Stekkerproef

Terwijl u aan het koken bent, gaat de oven ineens uit. Of u kijkt naar een spannende film en door het uitvallen van de stroom mist u het einde. Kortsluiting komt altijd op een ongelegen moment. Vaak is de boosdoener overbelasting van het stroomnetwerk of een specifiek apparaat. Bent u in het duister over welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt? Met behulp van een stekkerproef kunt u zelf eenvoudig achterhalen waar het probleem ligt.

Stekkerproef uitvoeren

Een stekkerproef uitvoeren is doorgaans een simpele, maar effectieve procedure om zelf het probleem (een defect apparaat of elektrische aansluiting) bij stroomuitval te achterhalen.
Het uitvoeren van een stekkerproef kost u doorgaans maar 10 minuten van uw tijd, afhankelijk van de grote van uw woning en het aantal elektrische apparaten in uw huis.

Durft u dit zelf niet aan? Aarzel dan niet en bel 085 106 1693. VERTEC TECHNIEK staat klaar om u te helpen in Deventer bij het oplossen van een stroomstoring.

1: Schakel de stroom/groepen uit

Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.

2: Haal alle stekkers uit de stopcontacten

Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!

3: Schakel de stroom/groepen in

Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.

4: Een voor een inschakelen

Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.

Als er een probleem is met uw installatie, is het aan te raden om een vakkundige elektricien te raadplegen. Als u snel geholpen wilt worden, kunt u VERTEC TECHNIEK bereiken via 085 106 1693 of het contactformulier invullen. U dient er echter wel op te letten dat er mogelijk kosten achteraf berekend kunnen worden als blijkt dat het probleem te wijten is aan uw eigen apparatuur.

Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit