Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Deventer Wij staan in Deventer voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk

Rookmelder plaatsen Deventer

Waarom rookmelder plaatsen?

Volgens de Brandweer kunnen rookmelders levens redden. Wanneer het alarm van de rookmelder afgaat, blijft er nog maar drie minuten over om te ontsnappen. Rookmelders moeten aanwezig zijn op elke verdieping in huis. Gemiddeld gaan ze tien jaar lang mee.

Het installeren van rookmelders is cruciaal om daadwerkelijk levens te redden bij een brand. Je kunt de meeste rookmelders zelf eenvoudig plaatsen met behulp van de handige plakstrips die aan de melders zijn bevestigd. Er zijn diverse soorten en prijscategorieën rookmelders op de markt. Zorg er echter altijd voor dat je kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Bij het slapen uw reukzintuig inactief is, waardoor u geen rook kunt waarnemen?
  • Het ruikorgaan is uitgeschakeld tijdens de slaap, zodat u geen rooklucht waarneemt?
  • Dient er sinds 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders te worden geïnstalleerd?

VERTEC TECHNIEK de ervaren elektricien voor het plaatsen van rookmelders in huis

De beste plek voor een rookmelder

Vergeet niet om rookmelders te plaatsen in de hal en op de overloop. Dit zijn meestal de vluchtwegen bij brand. Een aanrader is om te kiezen voor gekoppelde rookmelders en deze ook te bevestigen in de keuken en in de slaapkamers. Heb je een open haard of kachel in de woonkamer? Je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg voor een rookmelder die jou op tijd waarschuwt als het mis gaat.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een signaal af zonder rook of brand in de omgeving? Indien de rookmelder onverwachts afgaat, kan onderhoud noodzakelijk zijn. Check of de batterij mogelijk moet worden vervangen en reinig de rookmelder met behulp van een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Deventer

Wilt u er zeker van zijn dat de rookmelders in huis op de juiste manier geplaatst worden? Heeft u behoefte aan professionele hulp bij het plaatsen van de rookmelders? [Bedrijfsnaam] helpt u graag. Voor al uw vragen kunt u ons bereiken op 085 106 1693 en wij helpen u graag verder.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit