Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk

Groepenkast uitbreiden Deventer

Ligt de behoefte aan een extra stroomgroep er vanwege het gebruik van meer zware apparatuur of een minder efficiënte verdeling? Er zijn diverse redenen om de groepenkast te laten aanpassen. Voor een vlotte, betaalbare en vakkundige uitbreiding van uw groepenkast in Deventer kunt u vertrouwen op VERTEC TECHNIEK; de specialist in groepenkasten die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Deventer

Indien u van plan bent om extra zware apparatuur, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit een extra druk leggen op uw stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het nodig zijn om in dit geval een extra groep aan te leggen. Bij het installeren van zonnepanelen is het noodzakelijk om een extra groep aan te leggen.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw huis in Deventer kan het installeren van een extra groep een slimme keuze zijn. Houd in gedachten dat er maximaal vier groepen aangesloten kunnen worden op een aardlekschakelaar. Het installeren van een extra aardlekschakelaar kan dus ook een extra klus vormen.

Zoekt u naar extra groepen of wilt u advies van vakmensen hierbij? Zoek niet verder, bij VERTEC TECHNIEK vindt u de juiste hulp! Onze ervaren elektromonteurs hebben alle essentiële kennis over groepenkasten en zijn in staat u van de juiste assistentie te voorzien.

Heeft u vragen over de beschikbare mogelijkheden, de noodzaak en de investering? Laat het ons weten en neem contact op met VERTEC TECHNIEK. Als u ons wilt bereiken, kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers zullen spoedig reageren op uw vraag. Heeft u een voorkeur voor telefonisch contact? Dat is mogelijk! Bel naar 085 106 1693 voor een directe verbinding.

In Deventer helpen de ervaren elektriciens van VERTEC TECHNIEK u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
In Deventer en omgeving helpt VERTEC TECHNIEK met uw groepenkast

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn vele situaties waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Deventer de juiste oplossing kan zijn. Wanneer u al elektrisch kookt en bijvoorbeeld overweegt om een grote Amerikaanse koelkast aan te sluiten. Het kan voorkomen dat de keukengroep niet meer toereikend is om al uw keukenapparatuur van stroom te voorzien.

Een andere reden om uw groepenkast uit te breiden kan zijn dat er veel stroom wordt verbruikt in uw huis. Een specifiek geval is wanneer een tv, een geluidsinstallatie en diverse (spel)computers vaak tegelijkertijd op dezelfde stroomgroep worden gebruikt. Als er veel apparaten tegelijkertijd stroom verbruiken, kan het vervangen van de groepenkast veel verlichting bieden op uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

De hoeveelheid benodigde stroomgroepen in uw woning wordt bepaald door uw verbruik en de huidige verdeling van de groepen. In diverse huishoudens vind je een stroomverdeler die specifieke ruimtes van stroom voorziet. Bij hedendaagse woningen met tal van zware apparaten zult u al snel hinder ondervinden, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is niet gemakkelijk om van tevoren te bepalen hoeveel groepen goed zijn voor uw huis. Het aantal benodigde stroomgroepen hangt vaak af van de omvang van uw gezin. Bij een groot huishouden zijn op diverse locaties in huis regelmatig meerdere apparaten parallel actief.

Bij VERTEC TECHNIEK staan ervaren vakmensen voor u klaar om samen te kijken naar het optimale aantal groepen. Laat ons u ondersteunen bij het slim verdelen van stroomgroepen op basis van uw verbruikspatroon. Uw elektriciteitsgebruik loopt zonder hinderlijke onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door VERTEC TECHNIEK

Voor al uw elektra werkzaamheden is het aan te raden om een professionele elektricien in te schakelen. Verzekerd zijn van veilige installatie en een naadloze werking doet u met een ervaren en deskundige specialist. U kunt vertrouwen op de vakkundigheid van de monteur bij VERTEC TECHNIEK.

Neem contact op met ons voor professionele ondersteuning bij het uitbreiden van uw groepenkast in Deventer. Onze deskundige monteurs bij VERTEC TECHNIEK staan klaar om snel te reageren op uw verzoeken en goed naar u te luisteren. Het is eenvoudig om ons in te schakelen: bel naar 085 106 1693 of vul het contactformulier op de website in.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het kan voorkomen dat u zware elektronische apparatuur wilt aanschaffen voor installatie in uw woning. Te denken valt aan een inductiekookplaat, een sauna voor eigen gebruik of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze apparatuur weegt veel meer dan gewone apparaten als een koelkast of vriezer.

Bij het aansluiten van deze apparatuur is het van belang om niet alleen een extra groep te installeren in de groepenkast. Apparaten zoals een inductie kookplaat van hoge kwaliteit werkt op zogeheten ‘krachtstroom’. Wanneer u deze apparatuur wilt aansluiten, kunnen wij u van dienst zijn bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je een groepenkast uitbreiden?

Mocht er een toename zijn in het elektriciteitsverbruik in uw woning, dan kan het nodig zijn om extra groepen te plaatsen. Het kan verstandig zijn om in bepaalde situaties de groepenkast volledig te vernieuwen.

Zou u zelf een extra groep kunnen toevoegen?

Het is een groot risico om elektriciteitswerkzaamheden uit te voeren zonder voldoende kennis en ervaring. Het wordt ten zeerste afgeraden om zelf aan de slag te gaan, vanwege de veiligheid in uw woning.

Aan hoeveel groepen mag je maximaal de groepenkast monteren?

Er mogen maximaal 12 groepen in een groepenkast geplaatst worden. Per hoofdschakelaar in de groepenkast kunt u maximaal 4 groepen laten installeren.

Welke apparaten behoren tot de categorie zware elektronica?

Het is aan te raden zware elektrische apparaten elk op een eigen groep te plaatsen. Overweeg de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger of een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit