Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Groepenkast Deventer Wij staan in Deventer voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk

Groepenkast Deventer

Wilt u in Deventer uw groepenkast laten vervangen of uitbreiden? Het is mogelijk dat u al een wat ouder type heeft of dat u recentelijk nieuwe elektronische apparatuur heeft aangeschaft. Beide zijn een goede aanleiding om de groepenkast aan te pakken.

Vraag onze hulp aan voor ondersteuning hierbij, de elektriciens van VERTEC TECHNIEK helpen u graag. Neem telefonisch contact op via 085 106 1693 of vraag eenvoudig een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen we voor een perfect functionerende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Deventer?

Als het gaat om het vervangen van een groepenkast, zijn veiligheid en gebruiksgemak de twee belangrijkste factoren. Gemiddeld genomen gaat een groepenkast zo'n 15 tot 20 jaar mee. Zodra de groepenkast deze leeftijd bereikt heeft nemen de kans op een onveilige situatie en mogelijke ongemakken toe.

Aardlekschakelaars doen het soms niet meer of schakelaars kunnen inbranden. Dat werkt brandgevaar in de hand en kan voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Maar er zijn nog meer dingen.

Door de groeiende hoeveelheid en sterkte van elektrische apparaten die we gebruiken, kan een oudere groepenkast te maken krijgen met overbelasting. Indien meerdere apparaten tegelijkertijd worden gebruikt en behoren tot dezelfde groep, kan dit overbelasting veroorzaken. Wat er toe leidt dat er met enige regelmaat stoppen uitslaan.

In Deventer helpen de ervaren elektriciens van VERTEC TECHNIEK u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
In Deventer en omgeving helpt VERTEC TECHNIEK met uw groepenkast

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Deventer?

Bij overbelasting van bepaalde groepen hoeft een groepenkast niet per se vervangen te worden. Vaak is het ook mogelijk om de huidige groepenkast uit te breiden. In zo'n geval creëren we een of meerdere nieuwe groepen.

Op deze manier wordt de stroom efficiënt verdeeld over de verschillende groepen. Als u een sauna of jacuzzi aanschaft, kunt u overwegen om hiervoor een aparte groep aan te leggen. Hetzelfde is mogelijk op het moment dat u wilt overstappen van koken op gas naar elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Iedere woning en elk pand heeft een groepenkast. Het is de plek waar de stroom binnenkomt en via verschillende groepen over het huis wordt verdeeld. Elk deel van de woning ontvangt elektriciteit van een specifieke groep.

Als er te veel apparaten van dezelfde groep tegelijkertijd worden gebruikt kan er overbelasting optreden. Als een groep overbelast raakt of kortsluiting veroorzaakt, zal de groepstop onmiddellijk reageren. Mocht dit niet gebeuren, dan zal de aardlekschakelaar ingrijpen. Het is dus in principe een dubbel veiligheidsmechanisme dat voorkomt dat het helemaal mis gaat bij overbelasting.

Contact met VERTEC TECHNIEK voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Deventer

Wilt u gevaarlijke situaties voorkomen door tijdig uw verouderde groepenkast te laten vervangen? Of streeft u naar meer gebruiksgemak van uw elektrische apparaten door de groepenkast uit te laten breiden? In Deventer hebben wij de ideale oplossing voor u bij VERTEC TECHNIEK. Aarzel niet om ons te bellen op 085 106 1693 of een offerte aan te vragen via het contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit