Direct een elektricien nodig in Deventer? Bel 085 106 1693 Of vul het formulier in

Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Harderwijk
Duurzaamheid Redactie, 2 juli 2024
VERTEC TECHNIEK: de ervaren elektricien voor Deventer en omliggende gebieden!

U kunt verschillende aanpassingen aan uw huis doen om het duurzamer te maken, zowel met kleine als grote schaal. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel keuzes waar de elektricien u mee kan helpen. Zo kunt u denken aan het plaatsen van Led-verlichting, elektrische kookplaat en zonnepanelen.

Hoe kan de elektricien u helpen bij het verduurzamen van uw huis?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of is het tijd om uw verlichting te vervangen?Dit is de ideale gelegenheid om de verlichting in uw woning duurzamer te maken. Geef uw huis een duurzame make-over door het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken.

Door over te stappen op Led-verlichting kunt u uw energieverbruik tot wel 90% verminderen in vergelijking met conventionele gloeilampen. Dit resulteert in kostenbesparingen op uw energiekosten, wat voor iedereen gunstig is. Daarnaast gaan Led-lampen veel langer mee dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken en duurzaamheid: wat zijn de belangrijkste aspecten?

Indien u elektrisch wilt koken, moeten er mogelijk wat aanpassingen plaatsvinden in uw huis. Bijvoorbeeld in de meterkast of aan de toevoer van stroomHet is van belang dat de meterkast voldoende stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Het niet uitvoeren van deze actie kan resulteren in een te hoge stroomvraag voor de elektrische kookplaat, wat kan leiden tot stroomuitval. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een elektricien in te schakelen die dit allemaal voor u kan regelen. Het koken met elektriciteit leidt tot bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij koken op gas.

Zonnepanelen

Als u uw huis wilt verduurzamen, is het plaatsen van zonnepanelen op het dak een goede optie. Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn simpele manieren om uw huis duurzamer te maken. Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak is het noodzakelijk dat het dak in goede staat verkeert.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om uw woning duurzamer te maken, hangt af van het type paneel en de afmetingen van uw dak en ligt gemiddeld rond de 15. Na ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de kosten van de zonnepanelen terugverdiend. Houd er rekening mee dat de zonnepanelen onderhouden moeten worden om zoveel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1693

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!


Reviews van VERTEC TECHNIEK

Door A
Op 11 oktober 2023
10

Service: Installatie Positief: Professionaliteit